Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlőm a Partner Ring Autós- Motoros Iskola honlapján!

 

Székelyi Gyula vagyok, az iskola alapítója. 13 évvel ezelőtt indultunk Szigetszentmiklóson, a Lordok Házában és néhány éve átköltöztünk a Mű út másik oldalára, Szigethalomra, a buszpályaudvar melletti Sétáló utcába. Így még mindig a környező településekről (Halásztelek, Szigetszentmiklós, Tököl, Dunaharaszti, Dunavarsány) jól megközelíthető busszal, vagy akár HÉV-vel is a Szigetszentmiklós- Gyártelep megállótól 2-3 perc gyaloglással.

 

Az eltelt évek alatt a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma egy jól felszerelt, kényelmes iskolában várjuk a hozzánk jelentkezőket. Az egyre magasabb tanulólétszám miatt az eredetileg két oktató helyett ma már hét tapasztalt, türelmes gépjárműoktató kolléga segíti Önt abban, hogy elsajátítsa a járművezetést.

Elméleti képzés

A KRESZ vizsgára való felkészülésre két lehetőség van:

-tantermi felkészülés

– e- learning (otthoni, számítógépes) oktatás

Jelentkezni és érdeklődni lehet:

– személyesen az ügyfélfogadási időben

– telefonon

– online jelentkezési lap kitöltésével

Beiratkozás minden esetben személyesen a szerződés aláírásával és a elméleti tanfolyam árának teljes vagy részleges megfizetésével történik  E-learning képzés esetén az elméleti díj teljes összeg.

Az iskolában befizetett vizsgadíj és az elméleti tanfolyam elvégzését követően a tanuló vizsgaidőpontot kap az elméleti vizsgára. A sikeres vizsgát követően kezdődhet a gyakorlati képzés.

Gyakorlati képzés

 Jelentkezés:

-telefonon -06 20 977 8404- vagy személyesen az iskolába.
– személyesen

Ezt követően történik a -max egy hét várakozás- a gyakorlati oktatás.