B kategória

Leírás
3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, amelyben a vezető ülésén kívül legfeljebb 8 állandó ülőhely van – az ilyen gépkocsiból és a 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó pótkocsiból álló járműszerelvény – az ilyen gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, feltéve, hogy a nehéz pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonó gépkocsi saját tömegét, és az összekapcsolt járművek megengedett legnagyobb együttes össztömege sem haladja meg a 3500 kg-ot.

Feltételek
 A beiskolázhatóság feltétele a betöltött 16,5 életév. Elméleti vizsgára bocsátás a 17 éves életkor előtt három hónappal, a gyakorlati vizsgára a betöltött 17 év a feltétel.

Vezetési órák és vizsgák Szigetszentmiklóson, Szigethalmon és Pesten is.
Csepelen, Erzsébeten, Kispesten, HÉV, metró, busz megállónál találkozás nem gond!

B kategória gyorsított autós jogosítvány indul a Partner Ring autós motoros iskolában. Sos , gyors B autós jogsi Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Taksony és Csepel és környékén. Gyorsított, sos, gyors, intenzív B kategória autós tanfolyam tantermi és e-learning képzés. Részlet fizetési lehetőség. Orvosi alkalmassági vizsgálat az autós motoros iskolában is megcsináltatható. Folyamatosan induló elsősegély tanfolyamok.