D kategória

A képzés jelenleg szünetel!

Leírás

Az autóbusz, valamint az autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény.

Feltételek

– Életkori feltétel a kategóriába tartozó jármű vezetésére: 21. betöltött életév.
– A “D” kategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító bejegyzést annak a személynek lehet érvényesíteni, aki “C” kategóriába érvényesített bejegyzéssel már rendelkezik.
– “D” kategóriába vagy a “D1” alkategóriába tartozó gépjármű vezetésére jogosító engedély, kizárólag a fegyveres erők kezelésében lévő autóbuszok belföldön történő vezetésére való korlátozással, a 18. életév betöltésétől is kiadható, amennyiben a járművezető a “D1” alkategória megszerzése esetén már “B” kategóriára érvényes bejegyzéssel, továbbá “D” kategória megszerzése esetén “B” és “C” kategóriára érvényes bejegyzésekkel rendelkezik. A vezetői engedélybe bejegyzett korlátozást a 21. életév betöltése után kérelemre a vezetői engedély cseréjével törölni kell.

Vizsgadíjak

Közlekedési alapismeretek számítógépes vizsga: 4600 Ft
Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés gyakorlati vizsga: 4400 Ft
Rutin gyakorlati vizsga: 3500 Ft
Forgalmi gyakorlati vizsga: 18.500 Ft

Összesen: 31.000 Ft

Tandíj

Elméleti tanfolyam: 30.000 Ft
Gyakorlati: 3.600 Ft/óra
Összesen: 138.000 Ft
6 rutin óra
23 forgalmi óra
1 vizsgaóra

Tandíj + Vizsgadíj
169.000 Ft

Tantermi képzés - PARTNER RING autós-motoros iskola

- PARTNER RING autós-motoros iskola

D kategória gyorsított autóbusz jogosítvány indul a Partner Ring autós motoros iskolában. Sos , gyors D autóbusz jogsi Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl, Taksony és Csepel és környékén. Gyorsított, sos, gyors, intenzív D kategória autóbusz tanfolyam tantermi és e-learning képzés. Részlet fizetési lehetőség. Orvosi alkalmassági vizsgálat az autós motoros iskolában is megcsináltatható. Folyamatosan induló elsősegély tanfolyamok.